Værkstedschef Sakskøbing

Kunne du tænke dig at være omdrejningspunktet for et velfungerende værksted med glade medarbejdere og en ualmindelig god service? En hverdag i tæt kontakt med kunder og kollegaer. 


Vi ved, hvor vigtigt det er at få hurtig og professionel hjælp, hvis fx en traktor, mejetærsker eller plæneklipper får nedbrud. 

Hos Karl Mertz er kunden i centrum og vi er alle samlet omkring en central mission: at yde den bedste service til vores mange kunder øst for Storebælt. Helt specifikt står vi for at yde god service over telefonen, fejlfinding og reparation af vores Fendt-, Massey Ferguson- og Valtra brands, samt det store maskinprogram Karl Mertz også forhandler - enten på vores eget værksted eller ude hos kunden.
På værkstedet i Sakskøbing bliver du leder for 6 serviceteknikere og 1 lærling. Derudover samarbejder du tæt med vores sælgere og lagermedarbejdere.
Du bliver også en del af et team med vores 4 andre værkstedchefer. Du kommer i det daglige til at have samarbejde, sparring og vidensdeling med dine kollegaer i Sorø, Rønnede, Horreby og Nakskov afdelingerne.


Med fokus på arbejdsglæde, god service og effektive processer, står du for at:

  • koordinere service- og reparationsopgaver for teamet og sørge for, at alle processer går op i en højere enhed
  • motivere teamet og sikre, at alle er effektive i deres arbejdsgange
  • håndtere personalerelaterede processer, såsom medarbejderudvikling i samarbejde med eftermarkedschefen og den øvrige ledelse
  • drive optimeringsprojekter, fx implementeringen af tidsregistreringssystemet Reeft, for at skabe en effektiv hverdag
  • være med til at skabe god forretning

Som værkstedschef hos Karl Mertz er du ikke begrænset til kun ledelse. Du er nemlig også med til at skabe mere forretning gennem regelmæssig dialog med vores kunder.

Dygtig leder med styr på det tekniske


Vi leder efter dig med den helt særlige kombination af tekniske og menneskelige kompetencer, der gør, at du kan jonglere mellem ledelse, processer, kundekontakt og forretning. 


Har du særlig viden om traktorer og mejetærskere, er det en kæmpe fordel. Det vigtigste er dog, at du:

  • har god erfaring som leder og kender til alle aspekter af det, fra styring af daglige opgaver til motiverende samtaler
  • er skarp til IT og har mod på at sætte sig ind i nye IT-systemer
  • er fleksibel, når det kommer til arbejdstider – arbejdet foregår i dagtimerne, men byder ofte på ekstra arbejdstimer i højsæsoner
  • ikke er bange for selv at gå forrest, gribe fastnøglen og få olie på tøjet

Skal vi være din nye arbejdsplads?


Så send os din ansøgning og dit CV via nedenstående link, senest d. 24. januar. Vi holder samtaler løbende, men venter selvfølgelig gerne på den helt rigtige.

Har du spørgsmål, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye værkstedschef? Så ring til eftermarkedschef Michael Sjøberg på tlf. 92 72 95 00. eller direktør Anders Hansen på tlf. 21 41 20 71.


Vi glæder os til at høre fra dig!
Send ansøgning